Vijveraanleg Hoogvliet

Vijveraanleg Hoogvliet

Vijveraanleg Hoogvliet Naast het aanleggen van beplanting, (sier)bestrating en buitenverlichting bent u ook voor vijveraanleg Hoogvliet aan het juiste adres bij BUITENLEVEN. Wij plaatsen allerlei soorten vijvers. Wilde u altijd al na een werkdag de vissen voeren of luisteren naar het ontspannende geluid van een waterval ? Laat dan nu een vijver aanleggen door BUITENLEVEN.

Soorten vijvers

Als u denkt aan vijveraanleg Hoogvliet dan heeft u een aantal keuzes te maken. Allereest heeft u de keuze of u wel of geen vissen in de vijver wilt. Als u voor vissen kiest kunt u bijvoorbeeld kiezen voor goudvissen of Koikarpers. Daarnaast is de keuze aan u of u wel of geen filter wilt laten plaatsen. Tot slot kunt u ook nog een kleine waterval laten aanleggen bij uw vijver. Kortom, keuze genoeg bij de vijveraanleg Hoogvliet van BUITENLEVEN.

Vijveraanleg Hoogvliet door BUITENLEVEN

Als u een vijver gaat laten aanleggen door BUITENLEVEN zullen wij allereerst uw wensen bespreken. Met de wensen uit het gesprek zullen wij van start gaan met een ontwerp. Als u deze goedkeurt, zullen wij een passende offerte voor u maken. Na totale goedkeuring bespreken wij een datum om te beginnen aan de werkzaamheden. Binnen enkele tijd zullen wij dan de gewenste vijver in uw tuin aanleggen.

Interesse in vijveraanleg Hoogvliet ?

Bent u geïnteresseerd in de vijveraanleg Hoogvliet van BUITENLEVEN ? Wilt u meer informatie of heeft u vragen over onze werkzaamheden ? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 0181 – 627952 of 06 – 15408336. Ook kunt u mailen naar info@buiten-leven.nl of ons contactformulier invullen. Als u het formulier invult, zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)