ONTWERP & ADVISERING

Ontwerp en advisering

De tuinontwerpen van BUITENLEVEN zijn creatief en worden afgestemd op uw wensen en budget. Voorop staat dat u plezier beleeft aan uw tuin.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag een goed verzorgde tuin wilt, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Een tuin die aansluit bij uw woning en wensen en waar u zich prettig in voelt. Daarom ontwerpen wij niet alleen voor u, maar ook met u! Uw wensen zijn het startpunt voor elk ontwerp.
Telefonisch of via het contactformulier kunt u ons bereiken voor het maken van een afspraak. Op het afgesproken tijdstip komen we bij u langs om uw wensen te inventariseren en te bespreken. Na ons eerste gesprek gaan wij met deze informatie aan de slag en werken wij alles uit in een ontwerp. Tijdens een vervolgafspraak lichten wij het ontwerp en de bijbehorende offerte toe.

Mocht u zelf al een ontwerp hebben gemaakt van uw droomtuin, dan zijn wij u graag van dienst bij het adviseren over en leveren van de benodigde materialen en het verzorgen van de aanleg ervan.

13886314_2193257864146779_3513879327442079120_n