Ontwerp en advisering

Tuinontwerp en advisering

De tuinontwerpen van BUITENLEVEN zijn creatief en worden afgestemd op uw wensen en budget. Voorop staat dat u plezier beleeft aan uw tuin.

Wij begrijpen als geen ander dat u graag een goed verzorgde tuin wilt, waar u het hele jaar door van kunt genieten. Een tuin die aansluit bij uw woning en wensen en waar u zich prettig in voelt. Daarom ontwerpen wij niet alleen voor u, maar ook met u! Uw wensen zijn het startpunt voor elk tuinontwerp.
Telefonisch of via het contactformulier kunt u ons bereiken voor het maken van een afspraak. Op het afgesproken tijdstip komen we bij u langs om uw wensen te inventariseren en te bespreken. Na ons eerste gesprek gaan wij met deze informatie aan de slag en werken wij alles uit in een ontwerp. Tijdens een vervolgafspraak lichten wij het tuinontwerp en de bijbehorende offerte toe.

Mocht u zelf al een ontwerp hebben gemaakt van uw droomtuin, dan zijn wij u graag van dienst bij het adviseren over en leveren van de benodigde materialen en het verzorgen van de aanleg ervan.

13886314_2193257864146779_3513879327442079120_n
VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
We helpen u graag uw droomtuin te realiseren!