Over ons

Over ons

Wij zijn een ervaren en creatief bedrijf waar vakmanschap hoog in het vaandel staat. Ons bedrijf bestaat vanaf 2006 en sinds 2011 zijn wij gevestigd in een nieuw bedrijfspand op het bedrijventerrein Harregat in Zuidland.
Hoveniersbedrijf Buitenleven staat garant voor de volledige zorg voor uw tuin. Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, een tuinontwerp, tuinrenovatie, bestrating, of vakkundig tuinonderhoud, hoveniersbedrijf Buitenleven is van al deze markten thuis. Persoonlijk en betrokken wordt er gezocht naar duurzame, creatieve en vernieuwende oplossingen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Ons bedrijf is TuinKeur gecertificeerd!
(www.tuinkeur.nl)

Ons Team

Wij zijn een hecht team van ervaren hoveniers met passie voor ons werk. Onze medewerkers zijn vakkundig, goed opgeleid en harde werkers met hart voor de zaak. Dat komt tot uitdrukking in de kwaliteit van het werk. Graag stellen wij ons team aan u voor:
– Kevin
– Bas
– Mient-Jan
– Sander

Recensies

Sociaal betrokken

Hovenier Helpt

OVERIGE RECENSIES

Tjitske Kramer

Ha Kevin,

Gisteren heeft een van je medewerkers ( naam vergeten) in mijn tuin gesnoeid. Ik ben enorm enthousiast hierover, ook mijn buren.

Ik foto’s gemaakt en op Facebook mijn enthousiasme gedeeld en voor jullie reclame gemaakt. Aan mij heb je in ieder geval een tevreden klant.

Vriendelijke groeten en bedankt,

Sander Vervoort

Beste heer/mevrouw,

Ik wil even een compliment uitdelen voor jullie fraaie rotonde bij Abbenbroek. Ik kom er regelmatig langs en kan dus vaak genieten van wat jullie hebben gedaan. Het ziet er niet alleen goed uit, maar wat er voor mij nog extra positief uitspringt is dat jullie voor een natuurlijke (ecologisch vriendelijke) inrichting hebben gekozen.

Mvg,

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
We helpen u graag uw droomtuin te realiseren!