Aanleg

Aanleg van tuinen

Nadat wij uw droomtuin hebben ontworpen en voor u een passende offerte hebben samengesteld, wanneer we het ontwerp en de tekening van uw tuin hebben doorgenomen, spreken wij met u een datum af waarop we beginnen met de werkzaamheden.

Onze medewerkers staan op het afgesproken tijdstip met raad en daad voor u klaar en leggen met het grootste genoegen uw tuin aan. BUITENLEVEN wordt daarbij geholpen door haar kennis, ervaring en plezier in het werk. Natuurlijk staan wij ook tijdens de werkzaamheden altijd open voor vragen en/of opmerkingen.

Beplanting

Om een mooie tuin te creëren is beplanting en een juiste keuze hiervan zeer belangrijk. De juiste beplanting zorgt ervoor dat uw terras, vlonder, en/of vijver op een natuurlijke manier een geheel vormen. Wij helpen u graag bij het kiezen en aanleggen van de beplanting die bij u en uw tuin past.

Dit varieert van het aanplanten van een haag tot het plaatsen van een mooie olijfboom. Daarnaast adviseren wij u graag over het gebruik van grote en kleine bloempotten, zowel voor binnen als buiten. Natuurlijk kunnen wij uit een zeer gevarieerd assortiment aan bloempotten leveren.

Ook verzorgen wij binnenbeplanting en potten voor bedrijven en particulieren, zowel met potgrond of hydrocultuur. U heeft keuze uit een ruim assortiment, direct voor u besteld!

(SIER)BESTRATING

Ook voor uw (sier)bestrating bent u bij BUITENLEVEN aan het juiste adres. Wij leveren en leggen voor u natuursteen, gebakken steen of betonstenen. Natuurlijk ligt dat aan uw voorkeur. Omdat het assortiment in stenen, tegels en kleuren zeer groot is, is een goede keuze wellicht lastig te maken. Wij adviseren u graag over de eigenschappen van elke steensoort en de daarbij behorende voor- en nadelen. Wij zorgen er voor dat de bestrating van uw keuze wordt aangeleverd, netjes en duurzaam wordt gelegd en uw tuin netjes en opgeruimd wordt opleverd.

Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen het voor u realiseren. U heeft keuze uit een ruim assortiment van bestrating: natuursteen, betonbestrating of keramiek. Wilt u geen onkruid tussen uw tegels? Dan voegen wij met een speciaal voegmiddel wat 90% minder onkruid doorlaat.

Buitenverlichting

De finishing touch van een tuin bestaat uit het aanbrengen van goede verlichting. Niet alleen praktisch als u ’s avonds in het donker thuis komt maar ook een sfeermaker die in elke mooi aangelegde tuin thuis hoort. Wij werken met diverse soorten verlichting en stellen voor u desgewenst een passend verlichtingsplan op.

Ook in verlichting is ons aanbod groot: u kunt kiezen voor het gebruik van zwakstroom, voor het aanbrengen van een tijdschakelaar of voor bijvoorbeeld een bewegingsmelder. Wij kunnen elke tuin belichten op een manier die is afgestemd op úw tuin en wensen. We waken ervoor dat uw tuin op een effectieve manier wordt belicht, zonder er een ‘snelweg’ of ‘sportveld’ van te maken. Vanzelfsprekend zorgen we voor een veilige en nette aanleg van uw tuinverlichting.

Beregening

In uw drukke leven wil het wel eens voorkomen dat u vergeet uw kuipplanten of uw borders vergeet water te geven. En bovendien wilt u als het mooi weer is misschien liever van uw tuin genieten en een tijdschrift lezen in plaats van al uw planten water te geven. Klinkt dit bekend?

BUITENLEVEN levert u computergestuurde beregeningsinstallaties, die u dit werk uit handen kunnen nemen. Ze kunnen worden aangesloten op uw buitenkraan of waterput. Afhankelijk van de grootte van uw tuin maken wij voor u een sproeischema. We plaatsen een aantal grote en/of kleine sproeiers en natuurlijk worden alle leidingen netjes en onzichtbaar voor u weggewerkt.

(Koi)vijvers

U wilt graag een vijver? Zónder vissen, met goudvissen, of met Koikarpers? BUITENLEVEN legt deze vijver met plezier voor u aan, zo compleet als u dat zelf wenst: mét of zonder filter, of met die waterval waarvan u al tijden droomt. ’s Avonds na uw werk heerlijk ontspannen de vissen eten geven, vanaf uw vlonder of terras… Dat is pas écht genieten!

VRAGEN OF MEER INFORMATIE?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.
We helpen u graag uw droomtuin te realiseren!