Sierbestrating Oudenhoorn

Sierbestrating Oudenhoorn

Sierbestrating Oudenhoorn Ook voor sierbestrating Oudenhoorn bent u bij BUITENLEVEN aan het juiste adres. Naast beplantingen, buitenverlichting en vijveraanleg leggen wij ook sierbestrating aan. Wij beschikken over een zeer breed assortiment tegels en stenen in allerlei kleuren. Onze medewerkers kunnen u allerlei informatie vertellen over het assortiment.

Sierbestrating door BUITENLEVEN

Als u er voor kiest om sierbestrating Oudenhoorn door BUITENLEVEN te laten aanleggen kunt u kwaliteit en vakmanschap verwachten. Wij garanderen u dat wij de stenen of tegels aanleveren, duurzaam en netjes leggen en dat wij uw tuin achteraf netjes opgeruimd achter laten. Liever geen onkruid tussen uw stenen of tegels ? Dan hebben wij een speciaal voegmiddel. Dit zorgt ervoor dat er 90% minder onkruid doorgelaten wordt.

Soorten steen of tegels

Als u sierbestrating Oudenhoorn gaat laten aanleggen is een van de keuzes die u moet maken de soort stenen of tegels. Wij hebben een breed assortiment tot onze beschikking met allerlei soorten gebakken steen, natuursteen, betonsteen en keramiek. Ook zijn allerlei soorten in verschillende kleuren te leveren. Om de keuze enigszins gemakkelijker te maken voor u, kunnen onze medewerkers allerlei voor- en nadelen van de soorten toelichten. Zo weet u zeker dat u het beste soort steen voor uw tuin en gebruik gaat kiezen.

Geïnteresseerd in sierbestrating Oudenhoorn ?

Heeft u interesse in sierbestrating Oudenhoorn door BUITENLEVEN ? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze werkzaamheden ? Vul dan ons contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook telefonisch of via e-mail bereiken. U kunt bellen naar 0181 – 627952 en 06 – 15408336 of mailen naar info@buiten-leven.nl. Onze medewerkers staan klaar om u van dienst te zijn.

Contactformulier

  Uw voornaam *
  Uw achternaam *
  Uw adres
  Uw postcode
  Uw woonplaats
  Uw telefoonnummer *
  Uw email *
  Wat zijn de werkzaamheden
  Hoeveel m2 is uw tuin ongeveer
  Op welk termijn moet het opgeleverd worden
  Wat is uw budget
  Onderwerp
  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)